mandag den 9. maj 2011

Ingen fagfolk i MadX´s bestyrelse...

Danmaks nye Madeksperimentarie har konstitueret sig med en besyrelse uden nogen repræsentanter for de gastronomiske fag; nuff said: De 12 bestyrelsesmedlemmer er: Fie Hansen-Hoeck, ejer af Retail Network (formand), Nicolas Symes, ejer af Nordic Law Firm, Rune Roepsdorff Nissen fra Uddannelsescenter Roskilde, Lene Lange, der er professor på Aalborg Universitet, Per Krogsgaard Christiansen, afdelingschef i Fødevareministeriet, Alfred Josefsen, direktør for Irma, Peter Giøtz, landedirektør i Arla, Claus Hein, salgsdirektør i Danish Crown, Anthony Aconis, stifter og direktør af Fireball. Line Rix, adm. direktør i 1508 A/S, Hanne Risgaard fra Skærtoft Mølle, Adam Price, manuskriptforfatter og madanmelder samt en endnu ikke udpeget repræsentant fra Økonomi- og Erhvervsministeriet.

2 kommentarer:

  1. Det er sgu ikke mange experimenter og interessante tiltag jeg forventer der kommer ud af MadX med de folk i spidsen.
    De kunne jo lige så godt have valgt et tilfældigt advokatfirma til at fylde bestyrelsesposterne....eller endnu bedre: en flok teenageunger (hvilket måske endda ville afføde en smule experimenter).
    Sørgeligt må man sige.

    SvarSlet
  2. Det forstemmende er jo at et så lille land som DK kun har et skud i bøssen til projekter af denne type. Så er det ægerligt at først se en nærmest korrupt beslutningsproces om beliggenheden og derefter en bestyrelse, skævvredet til æggehovedesiden, og altså uden fodfæste i håndvæket, for slet ikke at tale om den undervisningsmæssige sfære i form af lærere o.l. Øv.

    SvarSlet