tirsdag den 28. februar 2012

Åbent brev til Radio 24syv


Hej Mads Brügger

For nogen tid siden fik jeg denne adresse, for at kunne sende et pitch, visionen for mad+radio program.
Dette er ikke et pitch, jeg ved ikke hvad pitches er, dette er en opfordring til Jer om at få mad og radio til at fungere sammen.

Mad er et emner der optager os alle, flere gange om dagen. Mad ændrer verdener og den ændrer os, hver dag. Alene derfor, burde der allerede være mindst et program for emnet i et landsdækkende medie. Ikke som madlavning med kendisser, men som et journalistisk-kritisk program der undersøger mad på alle tænkelige måder. Produktion, natur, forhandling, følelsesmæssigt, kulturelt, økonomisk, politisk, historisk o.s.v. Mennesket har spist sig igennem verdenshistorien, for når man er sulten,  bevæger man sig.
Dette er ikke en jobansøgning(selvom jeg gerne tog udfordringen op), ej heller et pitch; dette er et krav fra den lyttende og tænkende deltager i medielandskabet.
Herunder er nogle af de pointer jeg har prøvet at lave på min blog, blot for at vise hvad en enkelt lille del af madaspektet kan byde på.

Kampen om at være det største fødevaremarked
Er NOMAs fuckfinger på sin plads?
Madkommunikatører er søde og forstående; hvorfor egentlig?
Dumpsterdiving, stigmatiseringen.
Kogebøger, hvem har tid til at lave mad?
Unge der ikke spiser...noget.
Til seminar med dem der fortæller dig om din mad.
Staten, sundheden og dine penge.
Fedtafgiften versus den sunde fornuft.
Køber danskerne ind på torvet?
Bryd med magten og dyrk nogle kartoflermange hilsner
Ivan K

Blog om mad; http://mund-fuld.blogspot.com/

2 kommentarer:

  1. Mik Schacks gamle radioprogram "Hjemmeservice" var ikke bare et fremragende madprogram, men et fremragende radio program generelt og et godt sted at finde lidt inspiration til fremtidige madprogrammer..

    SvarSlet